9/1/18

El 'procés' acaba en romería, con merendola. Pretenden “acompañar caminando” a Puigdemont “de Perpiñán al parlamento”

"(...) La última de los cebolludos es un hilarante mensaje que corre por las redes invitando a “acompañar caminando” a Puigdemont desde Perpiñán hasta el parlamento de la Ciudadela, rodeándolo de gente todo el trayecto,  para que sea investido presidente. Un golpe peripatético, a lo Aristóteles. Lean y disfruten:

Del dia 16 al 17, dia de la proclamació de la Presidència de Catalunya escriurem una pàgina de la història del nostre país.
L’objectiu és acompanyar caminant al molt honorable Carles Puigdemont des de Perpinyà fins al parlament, on serà investit president. Envoltat de centenars de nosaltres l’Estat espanyol no podrà evitar-ho 
 ⏱ LOGÍSTICA:
‍♂ Sortida el dia 16 a les 10h del matí des del Palauet català de Perpinyà. (Contacta i pressiona a Òmnium i l’ANC local, per tal de comprar el bitllet d’autocar pertinent)
  IMPORTANT: Porta aigua i el dinar del primer dia. El sopar no cal, hi haura allotjament al pavelló firal de Girona i ens en donaran. (preu per persona a concretar). Aquella mateixa nit el grup musical Sopa de Cabra  presentarà en primícia el seu nou tema: “Els Carrers seràn sempre nostres”
‍♀ Després d’esmorzar a les 9h del matí sortirem de Girona (segons la demanda potser es faran autocars per unir-se a la comitiva des d’allí).  Dinarem a Mataró amb productes de la terra facilitats pels pagesos del Maresme .
 A les 19h arribarem fins al PARLAMENT on serà investit el nostre president i únic representan de la sobirania del nostre poble. I allà el defensarem i blindarem
IMPORTANT: entre els participants de la marxa es farà un sorteig per assistir al ple del parlament!
🤞IMPRESCINDIBLE confirmar la participació als grups locals, només així ho farem possible!
US PODEU IMAGINAR LA REPERCUSIÓ MUNDIAL QUE TINDRIA? SOU CONSCIENTS DEL MOMENT HISTÒRIC QUE SUPOSARIA A NIVELL GLOBAL?
PRESSIONEM A LES ENTITATS SOBIRANISTES PER FER-HO POSSIBLE.
NO PODRAN RES CONTRA UN POBLE UNIT, ALEGRE I CAMINANT!!”

A veure, ceballuts, tres cosetes:
1- Después de tantos mejillones, gofres y champán, ¿el Motxo estará en forma para caminar tantos kilómetros?
2- De Gerona a Barcelona en 10 horas es algo optimista. Millor agafar l´AVE per assegurar puntualitat.
3- ¿Cómo se plantea superar la resistencia de los assenyats e indomables tabarneses a la invasión cebolluda? ¿Será suficiente una división tractoril o deberá recurrirse a la brigada calçotaire?
Dolça i despiporrada Catalunya…"               (Dolça Catalunya, 06/01/18)

No hay comentarios: